Králík na tymiánu

0,10 Kč
Skladem

Kdo by odolal šťavnatému králíkovi připravenému pěkně pomalu s vůní tymiánu. Podávejte s bramborovou kaší pro ten pravý gurmánský zážitek.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kdo by odolal šťavnatému králíkovi připravenému pěkně pomalu s vůní tymiánu. Podávejte s bramborovou kaší pro ten pravý gurmánský zážitek.

Návrh bez názvu - 2024-10-15T104247.498

Postup:

1. Odblaněného králíka si prošpikujeme slaninou, nasolíme a opepříme. Vložíme do pomalého hrnce.

2. Přidáme tymián, kmín, celou palici česneku a podlijeme vínem.

3. Spustíme na II. stupeň HIGH na 4-5 hodin.

4. 15 minut před koncem vložíme nádobu do trouby a pečeme na 180° C, dokud králík nedostane zlatavou kůrku.

5. Nakonec přidáme kousek másla a solí dochutíme šťávu z králíka.

6. Podáváme ideálně s bramborovou kaší. 

Ingredience

1 králík nebo 4 králičí stehna
100 g slaniny na prošpikování
100 ml bílého vína na podlití
1 dcl oleje na pečení
1 velký česnek
4 lžičky másla
2-3 lžičky tymiánu
4 lžičky mletého kmínu
sůl

Doplňkové parametry

Kategorie: Recepty
Počet porcí: 4-6
Délka přípravy: 4-5 hod.
Obsahuje: králík
Stupeň přípravy: HIGH

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: