Polévka z červené čočky s kokosovým mlékem
Související produkty
Detailní popis produktu
Kombinace čočky, kokosového mléka a koření vytvoří jemnou a krémovou polévku, ideální na zahřátí v chladnějších dnech.
Postup:
1. Cibuli, česnek a zázvor očistíme. Cibuli nakrájíme a zázvor nastrouháme.
2. V nádobě pomalého hrnce (musí k tomu být určená) na sporáku osmažíme cibuli. Přidáme římský kmín, kurkumu, chilli a česnek a necháme rozvonět.
3. Přidáme plechovku rajčat.
4. Nakonec přidáme zázvor, čočku a vodu. Dosolíme dle chuti a promícháme.
5. Nádobu přesuneme do základny pomalého hrnce a vaříme na HIGH 2,5 hod.
6. Po dovaření zalijeme kokosovým mlékem, promícháme a můžeme servírovat.
Ingredience
lžíce ghí / kokosového oleje |
1 cibule |
300 g červené čočky |
5 stroužků česneku |
400 g rajčat v plechovce |
lžíce římského kmínu |
lžíce kurkumy |
špetka chilli |
cca 3 cm čerstvého zázvoru |
5 hrnků vody |
lžíce soli |
400 ml kokosového mléka |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Recepty |
---|---|
Počet porcí: | 6 |
Délka přípravy: | 2,5 hod. |
Obsahuje: | červená čočka, kokosové mléko |
Stupeň přípravy: | HIGH |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář