Na talíři se mezi jinými polévkami vyjímá svou výraznou červenou barvou, chuťové buňky zase omámí bohatá chuť. Poctivý boršč nadchne vaše smysly, zasytí a je plný vitamínů a minerálů. Zvláště v chladnějších časech dodá vitalitu do vašeho...
K podzimu neodmyslitelně patří dýně. Pokud se chcete příjemně zahřát a zároveň zasytit, bude pro vás tato polévka skvělou volbou. Klasická čočka navíc pomáhá snižovat cholesterol a pozitivně působí proti zácpě. Kari poté působí jako...
Pomalu tažený hovězí vývar je ideální pro ty, kdo milují hlubokou, bohatou chuť. Příprava v pomalém hrnci zajišťuje, že se všechny chutě postupně propojí a výsledek je nezapomenutelný. Stačí ho nechat přes noc a ráno vás přivítá úžasná...
Klasický hráškový krém patří mezi oblíbené polévky v průběhu celého roku. Pokud chcete dosáhnout plné chuti, doporučujeme jej připravovat v pomalém hrnci. Na závěr můžete přidat křupavé krutony nebo třeba čerstvě nasekané bylinky.
Jednoduchá vietnamská kuřecí polévka vyniká neotřelou svěží chutí díky velké dávce čerstvých bylinek. Lehké rýžové nudle a jemné kuřecí maso zasytí, ale nezatíží. Proto se tento pokrm ve své domovině často podává jako snídaně.
Máte rádi polévky, ale už vás nenapadají nové recepty? Co takhle osvěžit se řeřichou? Neotřelá chuť dodá říz klasickému zeleninovému krému a ztracené vejce příjemně ucelí lahodnou chuť.
68
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.