Rajská polévka

0,10 Kč
Skladem

Recept z tradiční české kuchyně. Zahřejte se jemnou rajskou polévkou provoněnou čerstvými rajčaty a bylinkami.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Recept z tradiční české kuchyně. Zahřejte se jemnou rajskou polévkou provoněnou čerstvými rajčaty a bylinkami.

1 (39)

Postup:

1. Pánev nebo nádobu z pomalého hrnce (ta, která je k tomu určena) dáme na sporák, přidáme olej, na kterém orestujeme cibuli, nakrájená rajčata, prolisovaný česnek, bobkový list, bylinky a koření.

2. Vše buď vložíme do pomalého hrnce nebo pouze vrátíme nádobu zpět, přidáme vývar a vaříme na I. stupeň asi 4 hodiny.

3. Následně vyndáme bobkový list a vše rozmixujeme.

4. Na konec můžeme zjemnit a ozdobit zakysanou smetanou a jarní cibulkou, nebo sýrovými tousty.

Ingredience

1 lžíce olivový olej
1 velká cibule
2 stroužky česneku
1 kg krájených rajčat
250 - 500 ml zeleninový vývar
1 bobkový list
hrst lístků bylinek: bazalka, tymián, oregano
mletý pepř
sůl

Doplňkové parametry

Kategorie: Recepty
Počet porcí jídla: 6
Délka přípravy: 4 hod
Obsahuje: rajčata
Stupeň přípravy: LOW

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: