Na talíři se mezi jinými polévkami vyjímá svou výraznou červenou barvou, chuťové buňky zase omámí bohatá chuť. Poctivý boršč nadchne vaše smysly, zasytí a je plný vitamínů a minerálů. Zvláště v chladnějších časech dodá vitalitu do vašeho...
Kdo by neznal klasický cheesecake. Co takhle ale tentokrát vyzkoušet jeho trochu nevšední variantu. Pokud máte doma citrony, pusťte se do přípravy tohoto svěžího dezertu. Není příliš sladký, je příjemně vláčný a pochutná si na něm celá...
K podzimu neodmyslitelně patří dýně. Pokud se chcete příjemně zahřát a zároveň zasytit, bude pro vás tato polévka skvělou volbou. Klasická čočka navíc pomáhá snižovat cholesterol a pozitivně působí proti zácpě. Kari poté působí jako...
Když je venku chladno, tělo si říká o zahřátí. A máloco umí prohřát tak pěkně jako pikantní gulášek. Tento hlívový vás navíc může pomoci ochránit před nachlazením a udržet vás během zimních měsíců v plné síle. Třeba i vegansky!
Tradiční hovězí guláš si spousta lidí raději užívá jen při návštěvě restaurace. Někdo se přípravě hovězího vyhýbá úplně. Pokud se také obáváte tuhého masa a zoufalství nad slabou omáčkou, tento recept na pomalu tažený hovězí guláš je tu...
Chlapi, ruku na srdce. Ať už jde o rodinnou sešlost nebo prostě pánskou jízdu, občas je potřeba zakousnout se do pořádného kusu masa a hlavně se s tím tak moc nemazat. A přesto.. Pravý pán kuchyně má vždycky v rukávu něco extra.
Pomalu tažený hovězí vývar je ideální pro ty, kdo milují hlubokou, bohatou chuť. Příprava v pomalém hrnci zajišťuje, že se všechny chutě postupně propojí a výsledek je nezapomenutelný. Stačí ho nechat přes noc a ráno vás přivítá úžasná...
Kdo by je nemiloval. Hovězí žebra symbolizují klasiku, která skvěle chutná s brambory i křupavým chlebem. V tomto článku vám prozradíme recept na žebra v lahodné marinádě, která si snadno zamilujete. Navíc díky pomalé přípravě maso...
Klasický hráškový krém patří mezi oblíbené polévky v průběhu celého roku. Pokud chcete dosáhnout plné chuti, doporučujeme jej připravovat v pomalém hrnci. Na závěr můžete přidat křupavé krutony nebo třeba čerstvě nasekané bylinky.
Máte chuť na něco opravdu výjimečného? Kachna na pomerančích připravená v pomalém hrnci je nejen luxusní pokrm, ale také překvapivě snadná na přípravu. Dokonalým doplňkem je nadýchaná bramborová kaše, která spolu s jemnou chutí kachny...