34 položek celkem

Cena

01
101

Počet porcí

Délka přípravy

Obsahuje

Položek k zobrazení: 34
Svíčková na smetaně
0,10 Kč

Jedna z nejtypičtějších hvězd české kuchyně bývá také obávaným kulinářským počinem. Pojďme zkusit klasickou svíčkovou s hovězím co nejvíce zjednodušit, aniž bychom ale tuto perlu ochudili o vynikající a jedinečnou chuť.

73
Šakšuka (Lečo z rajčat)
0,10 Kč

Šakšuka oblíbená na Blízkém Východě je lehký pokrm z rajčat, papriček, cibule a sázených vajec, často ochucený římským kmínem. Podobnost s českým lečem zde ale končí. Šakšuka se například v Izraeli připravuje hlavně...

199
Španělský ptáček
0,10 Kč

Recept z tradiční české kuchyně. Smlsněte si na lahodně jemném masu tradičních chutí.

78
Těstoviny s fetou a rajčaty
0,10 Kč

Čas kvapí a lednice zeje prázdnotou? Nezoufejte. Vykouzlit lahodný oběd či večeři s minimem času a surovin snad nikdy nebylo snazší.

197
kočičí tanec, Šumajstr nebo Pučálka. (2)
0,10 Kč

Slyšeli jste někdy o tomto tradičním velikonočních pokrmu? Návrat k jednoduchému a levnému vaření našich babiček má více a více příznivců. Vyzkoušejte třeba Šumajstra.

195
Trhané krůtí v pita chlebu nebo burgeru
0,10 Kč

Pokud hledáte jednoduché jídlo, tento recept na trhané krůtí v pita chlebu připravené v pomalém hrnci je to pravé! Šťavnaté maso se dokonale snoubí s čerstvým chlebem pita.

80
Vepřová plec se švestkovou omáčkou
0,10 Kč

Co takhle vepřová plec se švestkovou omáčkou – kombinace sladké a slané chuti vás zaručeně dostane!

178
Vepřová žebra v pomalém hrnci- recept
0,10 Kč

Báječný podzimní tip na masný pokrm pro celou rodinu nebo pozvané hosty jsou vepřová žebírka z libové části bůčku. Nad nimi můžete dlouze stolovat a dobře si popovídat.… U řezníka si řekněte o bůček s kostí nebo o ploché žebro z bůčku.

71
Vepřové koleno v pomalém hrnci
0,10 Kč

Máte chuť na kus pořádného masa? Vyzkoušejte vepřové koleno z pomalého hrnce. Budete se divit, že jste ho neobjevili dříve.

72
Zapečený lilek s parmezánem v pomalém hrnci
0,10 Kč

Až ochutnáte výsledek tohoto vynikajícího letního receptu, budete chtít další porci. Nasbírejte úrodu ze zahrádky a nechejte se zlákat kouzlem pomalého vaření.  Čerstvé ingredience neztratí potřebné výživné látky a díky pomalému...

198