Vepřová plec se švestkovou omáčkou

0,10 Kč
Skladem

Co takhle vepřová plec se švestkovou omáčkou – kombinace sladké a slané chuti vás zaručeně dostane!

Detailní informace

Detailní popis produktu

🍅 Pomalená vepřová plec se švestkovou omáčkou 🍅

 

Postup:

1. Nakrájenou cibuli, vepřové maso a rozpůlené vypeckované čerstvé švestky vložte do pomalého hrnce. Přidejte sůl, koření, cukr, lžíci hl. mouky.

2. Zalijte červeným vínem.

3. Vařte na nízkou teplotu 7 hodin.

4. Po uvaření vyndejte maso a koření, zbytek rozmixujte a dochuťte dle preferencí.

Podávejte s bramborovou kaší. 

IMG-20240923-WA0001

 

Ingredience

1 kg vepřové plece vcelku
400g čerstvých švestek (odpeckovaných)
2 větší cibule
3 lžíce cukru
3 bobkové listy
6 kuliček nového koření
6 kuliček jalovce
sůl
150ml červeného vína
1 lžíce hl. mouky

Doplňkové parametry

Kategorie: Recepty
Počet porcí: 4
Délka přípravy: 7 hod.
Obsahuje: vepřové maso, švestky, červené víno
Stupeň přípravy: LOW

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: