Vepřová plec se švestkovou omáčkou
Související produkty
Detailní popis produktu
🍅 Pomalená vepřová plec se švestkovou omáčkou 🍅
Postup:
1. Nakrájenou cibuli, vepřové maso a rozpůlené vypeckované čerstvé švestky vložte do pomalého hrnce. Přidejte sůl, koření, cukr, lžíci hl. mouky.
2. Zalijte červeným vínem.
3. Vařte na nízkou teplotu 7 hodin.
4. Po uvaření vyndejte maso a koření, zbytek rozmixujte a dochuťte dle preferencí.
Podávejte s bramborovou kaší.
Ingredience
1 kg vepřové plece vcelku |
400g čerstvých švestek (odpeckovaných) |
2 větší cibule |
3 lžíce cukru |
3 bobkové listy |
6 kuliček nového koření |
6 kuliček jalovce |
sůl |
150ml červeného vína |
1 lžíce hl. mouky |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Recepty |
---|---|
Počet porcí: | 4 |
Délka přípravy: | 7 hod. |
Obsahuje: | vepřové maso, švestky, červené víno |
Stupeň přípravy: | LOW |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář